Wij Verzekeren

Assurantie tussenpersoon in Groningen

Wij Verzekeren is de assurantie tussenpersoon die met jou meedenkt. Wij werken vanuit hartje Groningen en helpen je met al je financiële vraagstukken. Particulier én zakelijk.

De assurantie tussenpersoon in hartje Groningen

Wij Verzekeren bestaat uit 9 hardwerkende mensen die het leuk vinden om voor jou de beste verzekering uit te zoeken.

Verzekeren is namelijk maatwerk. Daarom kijken we samen met jou naar hoe jouw leven eruit ziet en welke risico’s je loopt (of zou kunnen lopen). De risico’s die je loopt gaan we voor jou verzekeren, bij een verzekering die het beste bij jou past.

 

Onafhankelijk tussenpersoon

Wij Verzekeren is een onafhankelijk tussenpersoon. Dit betekent dat wij alle ins en outs van de verschillende verzekeringen kennen. Wij hebben bovendien contacten met alle grote verzekeraars. Het voordeel hiervan is dat wij kunnen kijken en vergelijken welke verzekeraar jou de beste voorwaarden biedt tegen de beste prijs. Hierbij staat jouw voordeel voorop, want wij zijn niet gebonden aan een bepaald product of een bank.

Wij Verzekeren is onderdeel van Licent, een coöperatie van assurantieadviseurs in Nederland. In die rol zitten we regelmatig met banken en verzekeraars om de tafel. Doordat wij onze krachten bundelen, hebben we een sterke onderhandelingspositie. Het resultaat is dat we ons hard kunnen maken voor de beste dekking tegen de laagste prijs.

 

Let’s talk

We gaan graag met jou om te tafel zitten om te kijken wat bij jou past. Bijvoorbeeld in ons kantoor in de binnenstad van Groningen, vlakbij het hoofdstation.

Bekijk onze particuliere en zakelijke producten en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

wij verzekeren assurantie tussenpersoon in groningen

Altijd goed advies...

  • Open ma t/m vrij 8:30 - 17:00
  • Advies via chat en telefoon
  • Direct afsluiten via onze website
  • Persoonlijk advies op ons kantoor

Bezoek

Stationsweg 3E
9726 AC Groningen

Postbus 8211
9702 KE Groningen

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.